dissabte, 6 de febrer del 2010

Diari del Greg

El Diari del Greg és un conjunt de llibres que parlen sobre un preadolescent que comença l'institut i que només té un amic perquè creu que tots els altres són imbecils, que ell ha d'estar al costat d'uns nois que ja s'afaiten i que això és un fàstic. El primer llibre parla de 1r d'ESO, el segon parla sobre 2n d'ESO i el tercer parla sobre 3r d'ESO. Ara als Estats Units n'han publicat un altre però encara no s'ha traduït al català. L'autor del llibre del Diari del Greg és el nord-americà Jeff Kinney.

Els llibres estan fets de fa poc. El primer, l'any 2007; el segon, l'any 2009, i l'últim, el gener d'aquest any. Els dibuixos i el tipus d'escriptura estan molt bé. Té moltes pàgines però no se't fa gens llarg; al contrari, està tan bé que et vénen ganes de saber què passa després i tambè et vénen ganes de comprar el següent volum. Jo ja me'ls he llegit tots i ara estic impacient perquè vingui el següent volum, perquè a mi m'encanta!!!











3 comentaris:

  1. Aquest home es farà ric amb aquests llibres! A mi m'agraden molt els dibuixos. Amb quatre línies et retrata d'allò més bé cadascun dels personatges.

    ResponElimina
  2. Si si que es farà ric si, ara és molt jove no? I amb això de les quatre linies també hi tens raó si. I veig que a tu també t'agrada, ja te'ls deixaré perquè te'ls llegeixis.

    ResponElimina
  3. Aquest nano és molt jove!!! Jo em pensava que era més gran

    ResponElimina